Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
1046134
Person
Federico Lian
Tilsatt
ved Sjømatindustri ved NOFIMA
Resultater
Resultater
Live holding of red king crab (Paralithodes camtschaticus) and snow crab (Chionoecetes opilio) — Effect on microbial growth in processed leg meat during refrigerated storage.
Lian, Federico; Jøstensen, Øyvind; Siikavuopio, Sten Ivar; Lorentzen, Grete Elisabeth. 2022, Food Microbiology. NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
Fatty acid profile of cooked leg meat and raw hepatopancreas of red king crab (Paralithodes camtschaticus) during three-month live holding without feeding at 5 and 10 °C.
Lian, Federico; Siikavuopio, Sten Ivar; Harrison, Sabine M.; Vang, Birthe; Brunton, Nigel P.; Esaiassen, Margrethe; Lorentzen, Grete Elisabeth. 2022, Journal of Food Composition and Analysis. UIT, UCD, NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
High-Pressure Processing for the Production of Added-Value Claw Meat from Edible Crab (Cancer pagurus).
Lian, Federico; De Conto, Enrico; Del Grippo, Vincenzo; Harrison, Sabine M.; Fagan, John; Lyng, James G.; Brunton, Nigel P.. 2021, Foods. UCD, UdSdU, NOFIMA, IRLAND
Vitenskapelig artikkel
Comparative quality evaluation of processed clusters obtained from red king crab (Paralithodes camtschaticus) typical of spring and autumn harvests in the Barents Sea.
Lian, Federico; Siikavuopio, Sten Ivar; Hustad, Anette; Thesslund, Tina; Lindberg, Stein-Kato; Lorentzen, Grete Elisabeth. 2021, Food Control. NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
Varmebehandling av snøkrabbecluster.
Lorentzen, Grete Elisabeth; Lian, Federico; Martinsen, Gustav; Siikavuopio, Sten Ivar. 2021, Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi. NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
1
-
5
av
12
|
Neste
|
Siste »