Cristin-person-ID: 12268
Person

Hilde Andrea Nykamp

  • Stilling:
    Postdoktor
    ved Senter for teknologi, innovasjon og kultur ved Universitetet i Oslo

Resultater Resultater

Sustainability and innovation in the Norwegian food system .

Nykamp, Hilde; Gonera, Antje. 2020, NOFIMARapport

Lite kjøtt er mer bære¬kraftig enn kjøtt fra storfe som beiter i utmark.

Risvik, Einar; Nykamp, Hilde. 2020, NOFIMAIntervju

Klimakur 2030 er en mulighet for norsk landbruk.

Risvik, Einar; Nykamp, Hilde. 2020, Nationen. NOFIMAKronikk

Policy mix for a transition to sustainability: Green buildings in Norway.

Nykamp, Hilde. 2020, Sustainability. UIO, NOFIMAVitenskapelig artikkel

A transition to green buildings in Norway.

Nykamp, Hilde. 2017, Environmental Innovation and Societal Transitions. UIOVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »