Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
13903
Person
Anne Lise Brantsæter
Forsker
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Klassifisering
Klassifisering
Emneord
Miljøgifter • Svangerskap • Kostholdsforskning • Epidemiologi
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
21077000
annelise.brantsaeter@fhi.no
Resultater
Resultater
The association of milk and dairy consumption with iodine status in pregnant women in Oporto region.
Ferreira, Pedro; Pinheiro, Cátia; Coelho, Cláudia Matta; Guimarães, Juliana; Pereira, Gonçalo; Moreira, Nara Xavier; Cortez, Alice; Bracchi, Isabella; Pestana, Diogo; Mota, Inês Barreiros mfl.. 2021, British Journal of Nutrition. UdP, PORTUGAL, UdA, UFF, FHI, UNDL, IPP, UFP
Vitenskapelig artikkel
Iodine knowledge is associated with iodine status in Portuguese pregnant women: results from the IoMum cohort study.
Pinheiro, Cátia; Moreira, Nara Xavier; Ferreira, Pedro; Coelho, Cláudia Matta; Guimarães, Juliana; Pereira, Gonçalo; Cortez, Alice; Bracchi, Isabella; Pestana, Diogo; Mota, Inês Barreiros mfl.. 2021, British Journal of Nutrition. UdP, PORTUGAL, UdA, UFF, FHI, UNDL, IPP, UFP
Vitenskapelig artikkel
Iron status in mid-pregnancy and associations with interpregnancy interval, hormonal contraceptives, dietary factors and supplement use.
Caspersen, Ida Henriette; Iglesias-Vázquez, Lucia; Abel, Marianne Hope; Brantsæter, Anne Lise; Arija, Victoria; Erlund, Iris; Meltzer, Helle Margrete. 2021, British Journal of Nutrition. FINLAND, FHI, URiV
Vitenskapelig artikkel
Hvordan kombinere nok, sunn og trygg mat med bærekraftig produksjon? .
Bernhoft, Aksel; Brantsæter, Anne Lise; Grøsvik, Bjørn Einar; Harstad, Odd Magne; Holten, Jon Magne; Jenssen, Petter D.; Kjørven, Olav; Mejdell, Cecilie Marie; Meltzer, Helle Margrete; Serikstad, Grete Lene mfl.. 2020, Harvest Magazine. VETINST, FHI, NMBU, UIO, NOFIMA, NORSØK, HAVFORSK
Populærvitenskapelig artikkel
Sunn, trygg mat og bærekraftig produksjon – hvilken rolle spiller det hvordan maten blir produsert og hva man spiser for menneskers og jordklodens helse? .
Bernhoft, Aksel; Meltzer, Helle Margrete; Holten, Jon Magne; Harstad, Odd Magne; Ytrestøyl, Trine; Mejdell, Cecilie Marie; Grøsvik, Bjørn Einar; Jenssen, Petter D.; Brantsæter, Anne Lise; Serikstad, Grete Lene mfl.. 2020, Novus Forlag. VETINST, FHI, NMBU, UIO, NOFIMA, NORSØK, HAVFORSK
Faglig kapittel
1
-
5
av
190
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Monitorering og evaluering av jodstatus og saltinntak hos 2 åringer og deres mødre i Norge
Sigrun Henjum + 7 deltakere
OsloMet - storbyuniversitetet
Aktivt prosjekt
Økologisk mat i svangerskapet, svangerskapsdiabetes og helseutfall hos barna
Anne Lise Brantsæter + 5 deltakere
Folkehelseinstituttet
Prosjekt ikke startet
Genetiske faktorer i fødselsrelaterte fenotyper
Bo Jacobsson + 22 deltakere
Folkehelseinstituttet
Avsluttet prosjekt
Mødres kosthold i svangerskapet og autismespekterforstyrrelser hos barn: et sosialt perspektiv
Anne Lise Brantsæter + 6 deltakere
Folkehelseinstituttet
med
University of Glasgow
Aktivt prosjekt
En sunn og bærekraftig start på livet
Nina Cecilie Øverby + 1 deltaker
Universitetet i Agder
Aktivt prosjekt
1
-
5
av
27
|
Neste
|
Siste »