Cristin-person-ID: 26824
Person

Haldor Byrkjeflot

  • Stilling:
    Professor
    ved Sosiologi og samfunnsgeografi ved Universitetet i Oslo

Resultater Resultater

From innovation to impact: translating New Nordic Cuisine into a Nordic food model.

Svejenova, Silviya; Byrkjeflot, Haldor; Strandgaard Pedersen, Jesper. 2021, Routledge. CBS, UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

The Making and Circulation of Nordic Models: an introduction.

Byrkjeflot, Haldor; Mordhorst, Mads; Petersen, Klaus. 2021, Routledge. UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Conclusion and perspectives.

Byrkjeflot, Haldor; Mordhorst, Mads; Petersen, Klaus. 2021, Routledge. CBS, SDU, UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

The making and circulation of Nordic models: an introduction.

Byrkjeflot, Haldor; Mordhorst, M; Petersen, Klaus. 2021, Routledge. CBS, SDU, UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

From innovation to impact: Translating New Nordic Cuisine into a Nordic food model .

Svejenova, Silviya; Byrkjeflot, Haldor; Pedersen, Jesper Strandgaard. 2021, Routledge. CBS, UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 5 av 273 | Neste | Siste »