Cristin-person-ID: 317226
Person

Roger K. Abrahamsen

  • Stilling:
    Gjest
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Resultater Resultater

Science and technology of cultured cream products: A review.

Narvhus, Judith; Østby, Nina; Abrahamsen, Roger K.. 2019, International Dairy Journal. NMBU, DIVNORSKVitenskapelig oversiktsartikkel/review

Processing of high-protein yoghurt - A review.

Jørgensen, Camilla Elise; Abrahamsen, Roger K.; Rukke, Elling-Olav; Hoffmann, Tom Kristian; Johansen, Anne-Grethe; Skeie, Siv Borghild. 2018, International Dairy Journal. NMBU, TINEVitenskapelig oversiktsartikkel/review

Application of indigenous strains of lactic acid bacteria for semi-industrial production of autochthonous Montenegrin Njegusi cheese.

Martinovic, Aleksandra; Narvhus, Judith; Abrahamsen, Roger K.; Østlie, Hilde Marit; Skeie, Siv Borghild. 2018, International Journal of Dairy Technology. NMBU, MONTENEGROVitenskapelig artikkel

Rheology, texture and meltabilty of different types of cheese.

Rukke, Elling-Olav; Abrahamsen, Roger K.; Schüller, Reidar Barfod. 2018, The Nordic Rheology Conference. NMBUPoster

Rheology, texture and meltabilty of different types of cheese.

Rukke, Elling-Olav; Abrahamsen, Roger K.; Schüller, Reidar Barfod. 2018, Annual Transactions - The Nordic Rheology Society. NMBUVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 366 | Neste | Siste »