Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
317491
Person
Anna Haug
Gjest
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Resultater
Resultater
Classification of Common Food Lipid Sources Regarding Healthiness Using Advanced Lipidomics: A Four-Arm Crossover Study.
Monfort-Pires, Milena; Lamichhane, Santosh; Alonso, Cristina; Egelandsdal, Bjørg; Orešič, Matej; Jordahl, Vilde Overrein; Skjølsvold, Oda; Pérez-Ruiz, Irantzu; Blanco, María Encarnación; Skeie, Siv Borghild mfl.. 2023, International Journal of Molecular Sciences. ORU, STOLAV, Ty, NMBU, UoA, NTNU, SPANIA, HEL
Vitenskapelig artikkel
Nutrient optimized beef enhances blood levels of vitamin D and selenium among young women.
Haug, Anna; Vermeer, Cees; Ruud, Lene; Monfort-Pires, Milena; Grabez, Vladana; Egelandsdal, Bjørg. 2022, Foods. NMBU, UM
Vitenskapelig artikkel
Fatty acid profile and intramuscular fat concentration of Musculus longissimus thoracis in bulls fed grass silage harvested at one of three maturity stages, either with or without concentrate supplementation.
Randby, Åshild Taksdal; Aass, Laila; Haug, Anna. 2021, Acta agriculturæ Scandinavica. Section A, Animal science. NMBU
Vitenskapelig artikkel
Distribution dependent and cluster regulation of associations between body fatty acid percentages, as observed in chickens.
Høstmark, Arne Torbjørn; Haug, Anna. 2020, Journal of Nutrition and Food Processing (JNFP). NMBU, UIO
Vitenskapelig artikkel
Associations between %AA (20:4 n6) and Relative Amounts of Other Body Fatty Acids.
Høstmark, Arne Torbjørn; Haug, Anna. 2020, Journal of Nutrition and Food Processing (JNFP). NMBU, UIO
Vitenskapelig artikkel
1
-
5
av
307
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal concentration of iodine in feed and milk
Egil Prestløkken + 7 deltakere
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
Broiler feed enrichment with selenium, n-3 fatty acids and histidine.
Anna Haug + 1 deltaker
Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
Selen - optimalt planteopptak, uten tap
Anna Haug
Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
3 resultater
Avsluttet prosjekt
TARP II-prosjekt
Lars Olav Eik + 3 deltakere
Institutt for internasjonale miljø- og utviklingsstudier ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
2 resultater
Avsluttet prosjekt
Smak av fjell og natur - eit konkurransefortrinn for norsk sauehald
Lars Olav Eik + 4 deltakere
Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
1
-
5
av
5