Cristin-person-ID: 317839
Person

Siv Borghild Skeie

  • Stilling:
    Professor
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Resultater Resultater

Cyberlindnera jadinii yeast as a protein source in early- to mid-lactation dairy cow diets: Effects on feed intake, ruminal fermentation, and milk production.

Kidane, Alemayehu; Vhile, Stine Gregersen; Ferneborg, Sabine; Skeie, Siv Borghild; Olsen, Martine Andrea; Mydland, Liv Torunn; Øverland, Margareth; Prestløkken, Egil. 2022, Journal of Dairy Science (JDS). NMBUVitenskapelig artikkel

Nytt forskningsprosjekt på geitemelk!

Skeie, Siv Borghild; Boysen, Preben; Devold, Tove Gulbrandsen; Inglingstad, Ragnhild Aabøe. 2021, Sau og geit. NMBU, TINEFagartikkel

Prosjektet "GoatMilkSCC" er i gang!

Inglingstad, Ragnhild Aabøe; Skeie, Siv Borghild. 2021, Meieriposten. NMBU, TINEFagartikkel

Taste sensitivity and food liking in preadolescent children.

Ervina, Ervina. 2021, NMBU, UdSdF, NOFIMADoktorgradsavhandling

Basic taste sensitivity, eating behaviour, and propensity of dairy foods of preadolescent children: How are they related?

Ervina, Ervina; Berget, Ingunn; Skeie, Siv Borghild; Almli, Valerie Lengard. 2021, Open Research Europe. NMBU, NOFIMAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 337 | Neste | Siste »