Cristin-person-ID: 317953
Person

Anne Kjersti Uhlen

  • Stilling:
    Professor
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Planteforedling, hagebruk, plantevern, plantepatologi

Emneord

Belgvekster • Korn • Hvete • Bakekvalitet • Gluten • Kornkvalitet

Land

  • Norge

Kontaktinformasjon

Sted
Institutt for plantevitenskap, Norges miljø- og biovitenskaplige universitet

Resultater Resultater

Mer norsk korn til mat.

Koga, Shiori; Böcker, Ulrike; Uhlen, Anne Kjersti. 2022, Cerealfagdagen. NMBU, NOFIMAFaglig foredrag

Hvordan kan vi utnytte den norske mathveten?

Koga, Shiori; Uhlen, Anne Kjersti; Böcker, Ulrike. 2022, Korn 2022. NMBU, NOFIMAFaglig foredrag

Verdensmarkedet er presset for mat. Norge kan øke sin selvforsyningsgrad.

Dieseth, Jon Arne; Koga, Shiori; Uhlen, Anne Kjersti; Strand, Einar; Kristoffersen, Annbjørg Øverli. 2022, Aftenposten (morgenutg. : trykt utg.). NIBIO, NMBU, NOFIMAKronikk

FROM FUNDAMENTAL ALGAE RESEARCH TO APPLIED INDUSTRIAL PRACTICE - ALGAE TO FUTURE PROJECT.

Borgvang, Stig A.; Kleinegris, Dorinde Mechtilde Meike; Kiron , Viswanath; Kousoulaki, Katerina; Barbosa, Maria; Raymundo, Anabela; Unamunzaga, Carlos; Uhlen, Anne Kjersti; Hazewinkel, Sander; Kleivdal, Hans Torstein mfl.. 2021, ALGAEUROPE 2021. NIBIO, HVO, NORCE, WUR, NMBU, NORD, SNF, NOFIMA, ULISBOA, HAVFORSK, UIBVitenskapelig foredrag

Forskere vil finne ut hvorfor kvaliteten på norsk hvete varierer så mye.

Uhlen, Anne Kjersti; Koga, Shiori. 2021, NMBU, NOFIMAIntervju
1 - 5 av 398 | Neste | Siste »