Cristin-person-ID: 317953
Person

Anne Kjersti Uhlen

  • Stilling:
    Professor
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Planteforedling, hagebruk, plantevern, plantepatologi

Emneord

Belgvekster • Korn • Hvete • Bakekvalitet • Gluten • Kornkvalitet

Land

  • Norge

Kontaktinformasjon

Sted
Institutt for plantevitenskap, Norges miljø- og biovitenskaplige universitet

Resultater Resultater

FoodProFuture - info til dyrkere av åkerbønne.

Uhlen, Anne Kjersti. 2020, Besøk ved Nofima. NMBUFaglig foredrag

Grain legumes in Norwegian agriculture. Should we inoculate grain legumes with rhizobia?

Uhlen, Anne Kjersti; Waalen, Wendy; Lundby, Anne Marthe. 2019, Seminar on legumes, rhizobia, forage and genetics. NIBIO, NMBUFaglig foredrag

Norwegian beans can replace soy.

Uhlen, Anne Kjersti. 2020, NOFIMAIntervju

Norske bønner kan erstatte soya.

Uhlen, Anne Kjersti. 2020, NOFIMAIntervju

Microdochium majus and other fungal pathogens associated with reduced gluten quality in wheat grain.

Aamot, Heidi Udnes; Lysøe, Erik; Koga, Shiori; Nielsen, Katherine Ann Gredvig; Böcker, Ulrike; Brodal, Guro; Dill-Macky, Ruth; Uhlen, Anne Kjersti; Hofgaard, Ingerd Skow. 2020, International journal of food microbiology. NIBIO, UNIVMSOTA, NMBU, NOFIMAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 365 | Neste | Siste »