Cristin-person-ID: 317953
Person

Anne Kjersti Uhlen

  • Stilling:
    Professor
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Planteforedling, hagebruk, plantevern, plantepatologi

Emneord

Belgvekster • Korn • Hvete • Bakekvalitet • Gluten • Kornkvalitet

Land

  • Norge

Kontaktinformasjon

Sted
Institutt for plantevitenskap, Norges miljø- og biovitenskaplige universitet

Resultater Resultater

Microdochium majus and other fungal pathogens associated with reduced gluten quality in wheat grain.

Aamot, Heidi Udnes; Lysøe, Erik; Koga, Shiori; Nielsen, Katherine Ann Gredvig; Böcker, Ulrike; Brodal, Guro; Dill-Macky, Ruth; Uhlen, Anne Kjersti; Hofgaard, Ingerd Skow. 2020, International journal of food microbiology. NIBIO, UNIVMSOTA, NMBU, NOFIMAVitenskapelig artikkel

Betydningen av fortsatt økte kornavlinger .

Uhlen, Anne Kjersti; Seehusen, Till. 2020, Korn 2020. NIBIO, NMBUFaglig foredrag

Det norske hvete-eventyret.

Uhlen, Anne Kjersti; Koga, Shiori. 2019, NOFIMAIntervju

Det norske hvete-eventyret.

Uhlen, Anne Kjersti; Koga, Shiori. 2019, Næringsnytte. NOFIMAPopulærvitenskapelig artikkel

Environmental factors associated with glutenin polymer assembly during grain maturation.

Koga, Shiori; Aamot, Heidi Udnes; Uhlen, Anne Kjersti; Seehusen, Till; Veiseth-Kent, Eva; Hofgaard, Ingerd Skow; Moldestad, Anette; Böcker, Ulrike. 2020, Journal of Cereal Science. NIBIO, ORKLA, NMBU, NOFIMAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 361 | Neste | Siste »