Cristin-person-ID: 323307
Person

Davide Porcellato

  • Stilling:
    Førsteamanuensis
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Resultater Resultater

Nutritional enhancement of plant-based products by lactic acid bacteria fermentation. .

Kahala, Minna; Joutsjoki, Vesa; Blasco, Lucia; Bragge, Rina; Ikonen, Lida; Nurmi, Markus; Pihlava, Juha-Matti; Hellstrøm, Jarkko; Devold, Tove Gulbrandsen; Østlie, Hilde Marit mfl.. 2021, 13th International Symposium on Lactic Acid Bacteria. NIVA, NMBUPoster

Microbiota and metabolism studies in spontaneous sourdough fermentations of legumes and wheats.

Munch-Andersen, Charlotte Bauer; Paulsen, Johanne; Porcellato, Davide; Devold, Tove Gulbrandsen; Østlie, Hilde Marit. 2022, Food Micro 2022 . NMBUPoster

HoliCow: A holistic approach to an old problem: deciphering complex host-microbiome-pathogen relationships in bovine mastitis.

da_Silva_Duarte, Vinicius; Winther, Anja Ruud; Porcellato, Davide. 2022, Integrated multi-omic analyses of microbial communities. NMBUPoster

Elucidating genetic factors of Staphylococcus aureus bovine mastitis.

Mårli, Marita Torrissen; Liu, Xue; de Bakker, Vincent; Heggenhougen, Maria Victoria; Nordraak, Anne Olsdatter Ohren; Porcellato, Davide; Veening, Jan-Willem; Kjos, Morten. 2022, 21st International Conference of Bacilli and Gram-positive Bacteria. NMBUPoster

Betydning av psykotrofe bakterier norsk tankmelk.

Porcellato, Davide. 2022, Andre fagoppdatering tema Mjølkekvalitet i 2022. NMBUFaglig foredrag
1 - 5 av 67 | Neste | Siste »