Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
381999
Person
Guro Kristine Edvinsen
Overingeniør
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Resultater
Resultater
A simple method to isolate fatty acids and fatty alcohols from wax esters in a wax-ester rich marine oil.
Schots, Pauke C.; Edvinsen, Guro Kristine; Olsen, Ragnar Ludvig. 2023, PLOS ONE. UIT
Vitenskapelig artikkel
Biokjemisk sammensetning av vill og oppdrettet rognkjeks (Cyclopterus lumpus) - enzymatisk hydrolyse og bioaktivitet. .
Johnsen, Lena Mari. 2022, UiT Norges arktiske universitet. UIT
Mastergradsoppgave
Nutritional value and storage stability in commercially produced organically and conventionally farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.) in Norway.
Esaiassen, Margrethe; Jensen, Tonje Kristin; Edvinsen, Guro Kristine; Otnæs, Carina H.A.; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Mæhre, Hanne K. 2021, Applied Food Research. UIT, NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
Fatty Acid Composition of the Lipids from Atlantic Salmon—Comparison of Two Extraction Methods without Halogenated Solvents.
Nechev, Jordan; Edvinsen, Guro Kristine; Eilertsen, Karl-Erik. 2021, Foods. UIT
Vitenskapelig artikkel
DEVELOPMENT OF LENGTH, WEIGHT, LIPID CONTENT AND FATTY ACID COMPOSITION DURING A PRODUCTION CYCLE OF CONVENTIONALLY AND ORGANIC FARMED ATLANTIC SALMON.
Mæhre, Hanne K; Bjørvig, Tonje Kristin; Edvinsen, Guro Kristine; Otnæs, Carina H.A.; Esaiassen, Margrethe. 2019, 49th WEFTA Conference. UIT
Poster
1
-
5
av
12
|
Neste
|
Siste »