Cristin-person-ID: 391957
Person

Grethe Iren A. Borge

  • Stilling:
    Seniorforsker
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Kontaktinformasjon

Telefon
64970100

Resultater Resultater

Gode, grønne, sunne og norske.

Borge, Grethe Iren Andersen; Nilsson, Astrid. 2023, Næringsnytte. NOFIMAPopulærvitenskapelig artikkel

New pulsed electric fields approach to improve the blanching of carrots.

Astráin-Redín, Leire; Raso, J.; Álvarez, Ignacio; Kirkhus, Bente; Meisland, Ane; Borge, Grethe Iren Andersen; Cebrián, Guillermo. 2023, Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie. UdZ, NOFIMAVitenskapelig artikkel

Kål: Dyrke variasjon i smak og helse for økt produktdifferensiering.

Borge, Grethe Iren Andersen. 2023, GARTNER 2023 - Sunn, frisk og grønn, NGF Fagseminar. NOFIMAVitenskapelig foredrag

Matvarene du ikke bør fryse.

Gulbrandsen, Christine; Borge, Grethe Iren Andersen; Veiseth-Kent, Eva. 2023, NOFIMAIntervju

Levels of nitrate, nitrite and nitrosamines in model sausages during heat treatment and in vitro digestion – The impact of adding nitrite and spinach (Spinacia oleracea L.).

Niklas, Agnieszka A.; Borge, Grethe Iren Andersen; Rødbotten, Rune; Berget, Ingunn; Müller, Mette Helen Bjørge; Herrmann, Susan S.; Granby, Kit; Kirkhus, Bente. 2023, Food Research International. DTU, NMBU, NOFIMAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 218 | Neste | Siste »