Cristin-person-ID: 391980
Person

Bente Kirkhus

  • Stilling:
    Seniorforsker
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Kontaktinformasjon

Telefon
64970100

Resultater Resultater

Improved estimation of in vitro protein digestibility of different foods using size exclusion chromatography.

Rieder, Anne; Afseth, Nils Kristian; Böcker, Ulrike; Knutsen, Svein Halvor; Kirkhus, Bente; Mæhre, Hanne Kirsti; Ballance, Simon; Wubshet, Sileshi Gizachew. 2022, 7th International Conference on Food Digestion. NOFIMAPoster

Ny kunnskap om persontilpasset mat til eldre (www.nofima.no 29/4-2021).

Rosnes, Jan Thomas; Ueland, Øydis; Kirkhus, Bente; Hægermark, Wenche Aale. 2021, NOFIMANettsider (opplysningsmateriale)

Eldre trenger tilpassede proteiner.

Ueland, Øydis; Kirkhus, Bente; Rosnes, Jan Thomas. 2021, NOFIMAIntervju

Improved estimation of in vitro protein digestibility of different foods using size exclusion chromatography.

Rieder, Anne; Afseth, Nils Kristian; Böcker, Ulrike; Knutsen, Svein Halvor; Kirkhus, Bente; Mæhre, Hanne K; Ballance, Simon; Wubshet, Sileshi Gizachew. 2021, Food Chemistry. NOFIMAVitenskapelig artikkel

Bearbeidet kjøtt og tarmkreft.

Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Kirkhus, Bente; Borge, Grethe Iren Andersen; By, Eilin Lundekvam; Henriksen, Karianne Spetaas. 2020, Bramat.no. ANIMALIA, NOFIMA, DIVNORSKPopulærvitenskapelig artikkel
1 - 5 av 130 | Neste | Siste »