Cristin-person-ID: 392043
Person

Katerina Kousoulaki

  • Stilling:
    Seniorforsker
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Resultater Resultater

Miljø og fôring for optimal helse og overlevelse av rensefisk i merd.

Lein, Ingrid; Kottmann, Johanna; Johansen, Lill-Heidi; Kousoulaki, Katerina; Gjerde, Bjarne; Ytteborg, Elisabeth; Østbye, Tone-Kari K; Berge, Gerd Marit. 2022, NOFIMARapport

Balansert sammensetning av makronæringsstoffer i fôr til rognkjeks (Cyclopterus lumpus).

Hamre, Kristin; Berge, Gerd Marit; Holen, Elisabeth; Sæle, Øystein; Kousoulaki, Katerina; Remø, Sofie C.; Krogdahl, Åshild; Lein, Ingrid. 2021, Det 15. Norske Fiskeernæringsseminar. NMBU, NOFIMA, HAVFORSKVitenskapelig foredrag

Godt fôr til rensefisk, en forutsetning for god helse, velferd og funksjon.

Lein, Ingrid; Berge, Gerd Marit; Bogevik, André Sture; Bæverfjord, Grete; Hamre, Kristin; Aas, Grete Hansen; Kortner, Trond M.; Kousoulaki, Katerina; Krogdahl, Åshild; Remø, Sofie c mfl.. 2022, Norsk Fiskeoppdrett. NMBU, NTNU, NOFIMA, HAVFORSKFagartikkel

Optimization of the Balance between Protein, Lipid and Carbohydrate in Diets for Lumpfish (Cyclopterus lumpus).

Hamre, Kristin; Berge, Gerd Marit; Sæle, Øystein; Holen, Elisabeth; Kousoulaki, Katerina; Remø, Sofie C.; Krogdahl, Åshild; Lein, Ingrid. 2022, Aquaculture Nutrition. NMBU, NOFIMA, HAVFORSKVitenskapelig artikkel

Ny kunnskap om fôr til berggylt.

Lein, Ingrid; Kousoulaki, Katerina; Berge, Gerd Marit. 2021, Næringsnytte. NOFIMAPopulærvitenskapelig artikkel
1 - 5 av 121 | Neste | Siste »