Cristin-person-ID: 392054
Person

Åge Oterhals

  • Stilling:
    Forsker
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Resultater Resultater

Optimization of a herring roe lipid extraction process.

Oterhals, Åge; Thoresen, Lars. 2022, 31st Nordic Lipidforum Symposium 2022. NOFIMAVitenskapelig foredrag

Fish protein supplementation in older nursing home residents: A randomised, double-blind, pilot study.

Drotningsvik, Aslaug; Oterhals, Åge; Flesland, Ola; Nygård, Ottar Kjell; Gudbrandsen, Oddrun Anita. 2019, BMC Pilot and Feasibility Studies. HAUKELAND, NOFIMA, UIB, DIVNORSKVitenskapelig artikkel

Immune gene expression analysis and growth performance in gilthead sea bream and European sea bass fed bioactive peptides under normal and stress conditions .

Volpe, Enrico; Errani, Francesca; Busti, Serena; Parma, Luca; Oterhals, Åge; Aspevik, Tone; Morsiani, Lorenzo; Pier Gatta, Paolo; Bonaldo, Alessio; Ciulli, Sara. 2021, 20th International Conference on Diseases of Fish and Shellfish. NOFIMA, UNIBOVitenskapelig foredrag

Utnyttelse av restråstoff om bord i fabrikktrålere.

Oterhals, Åge. 2021, Veien mot full ressursutnyttelse i sjømatnæringen. NOFIMAFaglig foredrag
1 - 5 av 77 | Neste | Siste »