Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
392054
Person
Åge Oterhals
Forsker
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Resultater
Resultater
Optimization of a herring roe lipid extraction process.
Oterhals, Åge; Thoresen, Lars. 2022, 31st Nordic Lipidforum Symposium 2022. NOFIMA
Vitenskapelig foredrag
Fish protein supplementation in older nursing home residents: A randomised, double-blind, pilot study.
Drotningsvik, Aslaug; Oterhals, Åge; Flesland, Ola; Nygård, Ottar Kjell; Gudbrandsen, Oddrun Anita. 2019, BMC Pilot and Feasibility Studies. HAUKELAND, NOFIMA, UIB, DIVNORSK
Vitenskapelig artikkel
Immune gene expression analysis and growth performance in gilthead sea bream and European sea bass fed bioactive peptides under normal and stress conditions .
Volpe, Enrico; Errani, Francesca; Busti, Serena; Parma, Luca; Oterhals, Åge; Aspevik, Tone; Morsiani, Lorenzo; Pier Gatta, Paolo; Bonaldo, Alessio; Ciulli, Sara. 2021, 20th International Conference on Diseases of Fish and Shellfish. NOFIMA, UNIBO
Vitenskapelig foredrag
Utnyttelse av restråstoff om bord i fabrikktrålere.
Oterhals, Åge. 2021, Veien mot full ressursutnyttelse i sjømatnæringen. NOFIMA
Faglig foredrag
Nivå fosfolipider i råstoff og mellomprodukter fra prosessering av restråstoff makrell og sild til fiskemel og proteinhydrolysat.
Oterhals, Åge; Thoresen, Lars. 2021, NOFIMA
Rapport
1
-
5
av
77
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
OPENZ - Optimized enzymes for food applications
Gro Elin Kjæreng Bjerga + 7 deltakere
NORCE Norwegian Research Centre AS
2 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1