Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
392077
Person
Torstein Skåra
Forsker
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Forsker
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
+4745015281
Resultater
Resultater
Radio frequency inactivation of Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes in skimmed and whole milk powder.
Tonti, Maria; Verheyen, Davy; Kozak, Dmytro; Skåra, Torstein; Van Impe, Jan F.M.. 2024, International journal of food microbiology. UCLL, NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
How to limit cook loss when preparing cod (Gadus morhua): The constraints of temperature and time.
Stormo, Svein Kristian; Skåra, Torstein. 2023, International Journal of Gastronomy and Food Science. NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
Nye metoder for bedre holdbarhet og mer miljøvennlig transport av lakseprodukter, faglig sluttrapport.
Rotabakk, Bjørn Tore; Heide, Morten; Skåra, Torstein; Voldnes, Gøril; Lerfall, Jørgen; Vangen, Emma Råkvåg; Ziegler, Friederike; Iversen, Audun. 2023, NTNU, NOFIMA, RISE
Rapport
Industriell løsning for tining og nedkjøling av makrell til filetering.
Bystrøm, Kai Einar Jensen; Mevold, Viktor; Skåra, Torstein; Rotabakk, Bjørn Tore. 2022, NOFIMA, DIVNORSK
Rapport
Drying of vegetable and root crops by solar, infrared, microwave, and radio frequency as energy efficient methods: A review.
Skåra, Torstein; Løvdal, Trond; Skipnes, Dagbjørn; Nwabisa Mehlomakulu, Ngwekazi; Mapengo, Clarity Ropafadzo; Otema Baah, Rose; Emmambux, Mohammad Naushad. 2022, Food Reviews International. UOPVP, NOFIMA
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
1
-
5
av
127
|
Neste
|
Siste »