Cristin-person-ID: 392077
Person

Torstein Skåra

  • Stilling:
    Forsker
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
  • Stilling:
    Forsker
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Kontaktinformasjon

Telefon
+4745015281

Resultater Resultater

Radio frequency inactivation of Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes in skimmed and whole milk powder.

Tonti, Maria; Verheyen, Davy; Kozak, Dmytro; Skåra, Torstein; Van Impe, Jan F.M.. 2024, International journal of food microbiology. UCLL, NOFIMAVitenskapelig artikkel

How to limit cook loss when preparing cod (Gadus morhua): The constraints of temperature and time.

Stormo, Svein Kristian; Skåra, Torstein. 2023, International Journal of Gastronomy and Food Science. NOFIMAVitenskapelig artikkel

Nye metoder for bedre holdbarhet og mer miljøvennlig transport av lakseprodukter, faglig sluttrapport.

Rotabakk, Bjørn Tore; Heide, Morten; Skåra, Torstein; Voldnes, Gøril; Lerfall, Jørgen; Vangen, Emma Råkvåg; Ziegler, Friederike; Iversen, Audun. 2023, NTNU, NOFIMA, RISERapport

Industriell løsning for tining og nedkjøling av makrell til filetering.

Bystrøm, Kai Einar Jensen; Mevold, Viktor; Skåra, Torstein; Rotabakk, Bjørn Tore. 2022, NOFIMA, DIVNORSKRapport

Drying of vegetable and root crops by solar, infrared, microwave, and radio frequency as energy efficient methods: A review.

Skåra, Torstein; Løvdal, Trond; Skipnes, Dagbjørn; Nwabisa Mehlomakulu, Ngwekazi; Mapengo, Clarity Ropafadzo; Otema Baah, Rose; Emmambux, Mohammad Naushad. 2022, Food Reviews International. UOPVP, NOFIMAVitenskapelig oversiktsartikkel/review
1 - 5 av 127 | Neste | Siste »