Cristin-person-ID: 401854
Person

Cathrine Finne Kure

  • Stilling:
    Prosjektleder
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
  • Stilling:
    Førsteamanuensis
    ved Undervisning ISM ved UiT Norges arktiske universitet

Resultater Resultater

Muggflora på Grotteost.

Lindstad, Agnete J.; Kure, Cathrine Finne; Mehli, Lisbeth; Langfoss, Kari Helgetun. 2021, Gardsosten. NTNU, NOFIMAPopulærvitenskapelig artikkel

Mycobiota of Potato-Cereal Soft Wraps and the Production Facility.

Kure, Cathrine Finne. 2023, Foods. NOFIMAVitenskapelig artikkel

Mugg: Spis eller kast?

Kure, Cathrine Finne. 2022, NOFIMAIntervju

Mycoflora of artisanal cave cheese.

Lindstad, Agnete J.. 2021, NTNU, NOFIMAMastergradsoppgave

Suitability of FTIR to distinguish pure cultures of problematic mould species from closely related species in the meat industry.

Schirmer, Bjørn Christian; Liland, Kristian Hovde; Øverby, Lene; Skaar, Ida; Kure, Cathrine Finne. 2021, Journal of Applied Microbiology. VETINST, NMBU, NOFIMAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 56 | Neste | Siste »