Cristin-person-ID: 403578
Person

Aktiv cristin-person Annechen Bahr Bugge

  • Stilling:
    Forsker
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet

Klassifisering

Emneord

Norsk matkultur • Matforbruk • Forbruk mat • Sosiologi • Forbruksforskning • Forbrukeratferd • Matkultur • Mathistorie • Samfunnsvitenskap

Kontaktinformasjon

Telefon
+47 67 23 56 15
Sted
Stensberggaten 26 0130 Oslo Mobil 48 28 66 33

Bakgrunn Bakgrunn

Tittel

Annechen Bahr Bugge

Tittel

Annechen Bahr Bugge

Sammendrag

Utdannet dr.polit i sosiologi fra NTNU, Trondheim (2005) med avhandlingen "Middag - en sosiologisk analyse av den norske middagspraksis. Ble ansatt ved SIFO i 1993. Har arbeidet med ulike problemstillinger knyttet til mat- og spisevaner.

Resultater Resultater

Mye å lære av formødrenes oppfinnsomhet på kjøkkenet.

Lassen, Kjersti; Bugge, Annechen Bahr. 2019, OSLOMETIntervju

Plantebasert kosthold - forbrukertrender.

Bugge, Annechen Bahr. 2020, KORN 2020. OSLOMETFaglig foredrag

Hvilke matvarer eller klesstoffer vil vi ikke ha av hensyn til helse, miljø, dyrevelferd eller smak?

Laitala, Kirsi; Vittersø, Gunnar; Bugge, Annechen Bahr. 2020, Sosiologforeningens Vinterseminar 2020. OSLOMETVitenskapelig foredrag

De miserable og den gjensidige mistilliten - fortolkninger av kropp og mat i et folkehelseperspektiv.

Bugge, Annechen Bahr. 2020, Sosiologforeningens vinterseminar. OSLOMETVitenskapelig foredrag

NRK P1s Lørdagsliv: Om gatekjøkkenmat.

Bugge, Annechen Bahr. 2020, OSLOMETIntervju
1 - 5 av 440 | Neste | Siste »