Cristin-person-ID: 403578
Person

Aktiv cristin-person Annechen Bahr Bugge

  • Stilling:
    Forsker
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet

Klassifisering

Emneord

Norsk matkultur • Matforbruk • Forbruk mat • Sosiologi • Forbruksforskning • Forbrukeratferd • Matkultur • Mathistorie • Samfunnsvitenskap

Kontaktinformasjon

Telefon
+47 67 23 56 15
Sted
Stensberggaten 26 0130 Oslo Mobil 48 28 66 33

Bakgrunn Bakgrunn

Tittel

Annechen Bahr Bugge

Tittel

Annechen Bahr Bugge

Sammendrag

Utdannet dr.polit i sosiologi fra NTNU, Trondheim (2005) med avhandlingen "Middag - en sosiologisk analyse av den norske middagspraksis. Ble ansatt ved SIFO i 1993. Har arbeidet med ulike problemstillinger knyttet til mat- og spisevaner.

Resultater Resultater

Potensialet for å utvikle kulinarisk turisme og destinasjonsutvikling (FoodLessons).

Bugge, Annechen Bahr. 2021, Hanens fagdag. OSLOMETFaglig foredrag

Kost & SORTI.

Bugge, Annechen Bahr. 2021, OSLOMETIntervju

Færre satser som hobbybønder. .

Bugge, Annechen Bahr. 2021, OSLOMETIntervju

Moving Consumers along the Innovation Adoption Curve: A New Approach to Accelerate the Shift toward a More Sustainable Diet.

Gonera, Antje; Svanes, Erik; Bugge, Annechen Bahr; Hatlebakk, Malin Myrseth; Prexl, Katja-Maria; Ueland, Øydis. 2021, Sustainability. ØSTFORSK, OSLOMET, NOFIMAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 545 | Neste | Siste »