Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
43160
Person
Simon Ballance
Forsker
ved Mat og helse ved NOFIMA
Resultater
Resultater
The acute efect of a β-glucan-enriched oat bread on gastric emptying, GLP-1 response, and postprandial glycaemia and insulinemia: a randomised crossover trial in healthy adults.
Revheim, Ingrid; Ballance, Simon; Standal, Adelheid Fretland; Rieder, Anne; Dierkes, Jutta; Buyken, Anette E.; Gilja, Odd Helge; Hausken, Trygve; Rosendahl-Riise, Hanne. 2024, Nutrition & Metabolism. HAUKELAND, UP, NOFIMA, MOHN, UIB
Vitenskapelig artikkel
Tang og Tare - fremtidens mat, plast og klimaløsning?
Sandberg Birgersson, Paulina Anna Teresia; Nøkling-Eide, Katharina; Ballance, Simon; Skjermo, Jorunn; Myskja, Bjørn Kåre; Esdaile, Alexandra; Aachmann, Finn Lillelund. 2023, Tang og Tare - fremtidens mat, plast og klimaløsning?. SINTEF, OCEAN, NTNU, UIO, NOFIMA
Vitenskapelig foredrag
Tang og tare i maten: fra forsiktighet til mulighet?
Ballance, Simon. 2023, Tang og tare - fremtidens mat, plast og klimaløsning?. NOFIMA
Populærvitenskapelig foredrag
Bioavailability of iodine from a meal consisting of sushi and a wakame seaweed salad—A randomized crossover trial.
Aakre, Inger; Tveit, Inger Beate; Myrmel, Lene Secher; Fjære, Even; Ballance, Simon; Rosendahl-Riise, Hanne. 2023, Food Science & Nutrition. NOFIMA, HAVFORSK, UIB
Vitenskapelig artikkel
Recent advances in using oat beta-glucan as a functional food ingredient.
Ballance, Simon. 2023, 2nd Food Oats Conference. NOFIMA
Vitenskapelig foredrag
1
-
5
av
177
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Improved competitiveness of Norwegian potatoes
Eldrid Lein Molteberg + 6 deltakere
Norsk institutt for bioøkonomi
72 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1