Cristin-person-ID: 43160
Person

Simon Ballance

  • Stilling:
    Forsker
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Resultater Resultater

The acute efect of a β-glucan-enriched oat bread on gastric emptying, GLP-1 response, and postprandial glycaemia and insulinemia: a randomised crossover trial in healthy adults.

Revheim, Ingrid; Ballance, Simon; Standal, Adelheid Fretland; Rieder, Anne; Dierkes, Jutta; Buyken, Anette E.; Gilja, Odd Helge; Hausken, Trygve; Rosendahl-Riise, Hanne. 2024, Nutrition & Metabolism. HAUKELAND, UP, NOFIMA, MOHN, UIBVitenskapelig artikkel

Tang og Tare - fremtidens mat, plast og klimaløsning?

Sandberg Birgersson, Paulina Anna Teresia; Nøkling-Eide, Katharina; Ballance, Simon; Skjermo, Jorunn; Myskja, Bjørn Kåre; Esdaile, Alexandra; Aachmann, Finn Lillelund. 2023, Tang og Tare - fremtidens mat, plast og klimaløsning?. SINTEF, OCEAN, NTNU, UIO, NOFIMAVitenskapelig foredrag

Tang og tare i maten: fra forsiktighet til mulighet?

Ballance, Simon. 2023, Tang og tare - fremtidens mat, plast og klimaløsning?. NOFIMAPopulærvitenskapelig foredrag

Bioavailability of iodine from a meal consisting of sushi and a wakame seaweed salad—A randomized crossover trial.

Aakre, Inger; Tveit, Inger Beate; Myrmel, Lene Secher; Fjære, Even; Ballance, Simon; Rosendahl-Riise, Hanne. 2023, Food Science & Nutrition. NOFIMA, HAVFORSK, UIBVitenskapelig artikkel

Recent advances in using oat beta-glucan as a functional food ingredient.

Ballance, Simon. 2023, 2nd Food Oats Conference. NOFIMAVitenskapelig foredrag
1 - 5 av 177 | Neste | Siste »