Cristin-person-ID: 49172
Person

Trond Karsten Løvdal

  • Stilling:
    Forsker
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
  • Stilling:
    Forsker
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
  • Stilling:
    Forsker
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Resultater Resultater

Ny superkomponent kan knekke listeria i mat.

Løvdal, Trond Karsten. 2022, Teknologisk Matforum, TEMA-dag; Mattrygghet i vår tid. NOFIMAFaglig foredrag

Small-Scale Comparative Genomic Analysis of Listeria monocytogenes Isolated from Environments of Salmon Processing Plants and Human Cases in Norway.

Løvdal, Trond Karsten; Brandal, Lin Cathrine T.; Sundaram, Arvind; Naseer, Umaer; Roth, Bjørn; Lunestad, Bjørn Tore. 2021, Hygiene. FHI, NOFIMA, OUS, HAVFORSKVitenskapelig artikkel

Assessment of Food Quality and Safety of Cultivated Macroalgae.

Løvdal, Trond Karsten; Skipnes, Dagbjørn. 2022, Foods. NOFIMAVitenskapelig artikkel

Microbiological food safety of seaweeds.

Løvdal, Trond; Lunestad, Bjørn Tore; Myrmel, Mette; Rosnes, Jan Thomas; Skipnes, Dagbjørn. 2021, Foods. NMBU, NOFIMA, HAVFORSKVitenskapelig oversiktsartikkel/review

Seaweed products for the future: Using current tools to develop a sustainable food industry.

Blikra, Marthe Jordbrekk; Altintzoglou, Themistoklis; Løvdal, Trond Karsten; Rognså, Guro Helgesdotter; Skipnes, Dagbjørn; Skåra, Torstein; Sivertsvik, Morten; Noriega Fernández, Estefanía. 2021, Trends in Food Science & Technology. NOFIMA, EFSAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 82 | Neste | Siste »