Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
51468
Person
Izumi Sone
Forsker
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Resultater
Resultater
Skin detachment from salmon and rainbow trout .
Mørkøre, Turid; Sveen, Lene; Boahemaa-Kobil, Eunice E.; Larsson, Thomas; Lefrancois, Arnaud; Roth, Bjørn; Rojo, Maria B.; Moinhos, Timotè; Sone, Izumi; Røsvik, Marte mfl.. 2023, UCdM, NMBU, NOFIMA
Rapport
Innovation towards a Sustainable & Competitive Norwegian Seaweed (low trophic species) Industry .
Sone, Izumi. 2023, Norwegian Association of Marine Scientists (Havforskermøtet). Food from the Sea.. NOFIMA
Vitenskapelig foredrag
Effect of hybrid combination technology on milk acid gelation .
Oluyemi, Adepele Oriomah; Noriega Fernández, Estefanía ; Sone, Izumi. 2023, Nordic Rheology Conference. NOFIMA, UIS, EFSA
Vitenskapelig foredrag
Formation and characterization of sodium alginate/sodium caseinate nanoparticles for curcumin.
Sone, Izumi; Vaka, Mette Risa; Sharmin, Nusrat. 2023, 51th WEFTA Conference. NOFIMA
Vitenskapelig foredrag
Skinn som løsner fra laksefilet.
Mørkøre, Turid; Sveen, Lene; Boahemaa-Kobil, Eunice E.; Larsson, Thomas; Lefrancois, Arnaud; Roth, Bjørn; Rojo, Maria B.; Moinhos, Timotè; Sone, Izumi; Røsvik, Marte mfl.. 2024, Norsk Fiskeoppdrett. UCdM, NMBU, NOFIMA
Populærvitenskapelig artikkel
1
-
5
av
74
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
iFOODnet: Towards a Norway-Japan Innovative Research & Training Network Driving Next-Generation Food Systems
Izumi Sone + 2 deltakere
NOFIMA
Aktivt prosjekt
1
-
1
av
1