Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
55462
Person
Ida-Johanne Jensen
Førsteamanuensis
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Førsteamanuensis
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Resultater
Resultater
Comparative study on composition and functional properties of brewer's spent grain proteins precipitated by citric acid and hydrochloric acid.
Farjami, Toktam; Sharma, Animesh; Hagen, Lars; Jensen, Ida-Johanne; Falch, Eva. 2024, Food Chemistry. UIT, NTNU
Vitenskapelig artikkel
Arbeisdslivsrelevans og tverrfaglighet inn i studieprogram- og emneutvikling.
Olsen, Anna; Bar, Eirin Marie Skjøndal; Falch, Eva; Jensen, Ida-Johanne. 2023, MNT konferansen 2023. UIT, NTNU
Vitenskapelig foredrag
Microencapsulation of fish oil with brewer's spent grain proteins: Effect of citric acid and emulsion pH.
Farjami, Toktam; Glomm, Wilhelm R.; Molesworth, Peter P.; Jensen, Ida-Johanne; Falch, Eva. 2024, Food Hydrocolloids. UIT, NTNU
Vitenskapelig artikkel
Quality parameters of the Norwegian red sea cucumber (Parastichopus tremulus) during a storage trial.
Vu, Dat Trong; Tsoukalas, Dionysios; Jakobsen, Anita Nordeng; Falch, Eva; Jensen, Ida-Johanne. 2023, The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST). UIT, NTNU
Vitenskapelig foredrag
Simulated digestion of red sea cucumber (Parastihopus tremulus) – Protein quality and antioxidantive capacity.
Vu, Dat Trong; Falch, Eva; Elvevoll, Edel Oddny; Jensen, Ida-Johanne. 2023, 51st Conference of the Western European Fish Technologists' Association (WEFTA). UIT, NTNU
Vitenskapelig foredrag
1
-
5
av
76
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Forprosjekt - arktiske feltrasjoner
Jørgen Lerfall + 2 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1
Utmerkelser
Utmerkelser
2013 - Poster prize # 1