Cristin-person-ID: 55462
Person

Ida-Johanne Jensen

  • Stilling:
    Førsteamanuensis
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Stilling:
    Førsteamanuensis
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Resultater Resultater

Comparative study on composition and functional properties of brewer's spent grain proteins precipitated by citric acid and hydrochloric acid.

Farjami, Toktam; Sharma, Animesh; Hagen, Lars; Jensen, Ida-Johanne; Falch, Eva. 2024, Food Chemistry. UIT, NTNUVitenskapelig artikkel

Arbeisdslivsrelevans og tverrfaglighet inn i studieprogram- og emneutvikling.

Olsen, Anna; Bar, Eirin Marie Skjøndal; Falch, Eva; Jensen, Ida-Johanne. 2023, MNT konferansen 2023. UIT, NTNUVitenskapelig foredrag

Microencapsulation of fish oil with brewer's spent grain proteins: Effect of citric acid and emulsion pH.

Farjami, Toktam; Glomm, Wilhelm R.; Molesworth, Peter P.; Jensen, Ida-Johanne; Falch, Eva. 2024, Food Hydrocolloids. UIT, NTNUVitenskapelig artikkel

Quality parameters of the Norwegian red sea cucumber (Parastichopus tremulus) during a storage trial.

Vu, Dat Trong; Tsoukalas, Dionysios; Jakobsen, Anita Nordeng; Falch, Eva; Jensen, Ida-Johanne. 2023, The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST). UIT, NTNUVitenskapelig foredrag

Simulated digestion of red sea cucumber (Parastihopus tremulus) – Protein quality and antioxidantive capacity.

Vu, Dat Trong; Falch, Eva; Elvevoll, Edel Oddny; Jensen, Ida-Johanne. 2023, 51st Conference of the Western European Fish Technologists' Association (WEFTA). UIT, NTNUVitenskapelig foredrag
1 - 5 av 76 | Neste | Siste »

Utmerkelser

  • 2013 - Poster prize # 1