Cristin-person-ID: 57979
Person

Edel O. Elvevoll

  • Stilling:
    Professor
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Kontaktinformasjon

Telefon
+4777646146

Resultater Resultater

Protocol and description of literature searches for the risk-benefit assessment of fish in the Norwegian diet. The Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment.

Andersen, Lene Frost; Berstad, Paula; Carlsen, Monica Hauger; Dahl, Lisbeth Jane; Goksøyr, Anders; Knutsen, Helle Katrine; Kvestad, Ingrid; Lillegaard, Inger Therese Laugsand; Mangschou, Bente; Meyer, Haakon E mfl.. 2020, The Norwegian Scientific Committee for Food Safety. UIT, NORCE, DTU, FHI, NTNU, INNLANDET, HAVFORSK, UIB, VETINST, NMBU, VKM, UIO, KREFTREGRapport

Uavhengige kunnskapssynteser: grunnlag for kunnskapsbaserte beslutninger i samfunnet. Uttalelse fra hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) .

Vandvik, Vigdis; Elvevoll, Edel O.; Finne, Merethe Aasmo; Hofshagen, Merete; Nielsen, Anders; Steffensen, Inger-Lise; Agdestein, Angelika; Bodin, Johanna Eva; Bruzell, Ellen Merete; Hemre, Gro Ingunn mfl.. 2020, VKM Report. NIBIO, UIT, NORCE, FHI, NTNU, UIA, INNLANDET, HAVFORSK, UIB, VETINST, NMBU, VKM, UIO, NIOMFagartikkel

Hva betyr mikroplast i havet for sjømaten?

Olsen, Ragnar Ludvig; Elvevoll, Edel O.. 2020, Klassekampen. UITLeserinnlegg

An Update on the Content of Fatty Acids, Dioxins, PCBs and Heavy Metals in Farmed, Escaped and Wild Atlantic Salmon (Salmo salar L.) in Norway.

Jensen, Ida-Johanne; Eilertsen, Karl-Erik; Otnæs, Carina H.A.; Mæhre, Hanne K; Elvevoll, Edel O.. 2020, Foods. UIT, NTNUVitenskapelig artikkel

Microplastics in fish and shellfish - A threat to seafood safety?

Garrido Gamarro, Esther; Ryder, John; Elvevoll, Edel O.; Olsen, Ragnar Ludvig. 2020, Journal of Aquatic Food Product Technology. UIT, FAOVitenskapelig oversiktsartikkel/review
1 - 5 av 204 | Neste | Siste »

Utmerkelser

  • 2006 - Årets navn i fiskeri og havbruksnæringen