Cristin-person-ID: 686004
Person

Magnhild Seim Grøvlen

  • Stilling:
    Senioringeniør
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Kontaktinformasjon

Telefon
21077000

Resultater Resultater

Barrier performance of recyclable thermoforming sheets for sous-vide potatoes.

Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim; Saxegaard, Simon; Eie, Thomas. 2022, 23rd IAPRI World Conference on Packaging. ØSTFORSK, NOFIMA, DIVNORSKVitenskapelig foredrag

Materialvalg, emballasje og matsvinn - Når skapes matsvinn?

Pettersen, Marit Kvalvåg; Almli, Valerie Lengard; Saxegaard, Simon; Grøvlen, Magnhild Seim; Pedersen, Mads Erling; Øvrum Gaarder, Mari. 2022, Næringsmiddeldagene. ØSTFORSK, NOFIMAPopulærvitenskapelig foredrag

Åpnet døra til kunnskap og forskning.

Axelsson, Lars Torsten; Johannessen, Tom Chr.; Øvrum Gaarder, Mari; Grøvlen, Magnhild Seim. 2022, NOFIMAIntervju

Improved microbial and sensory quality of chicken meat by treatment with lactic acid, organic acid salts and modified atmosphere packaging.

Heir, Even; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Skaret, Josefine; Grøvlen, Magnhild Seim; Holck, Askild Lorentz. 2021, International journal of food microbiology. NOFIMAVitenskapelig artikkel

Layer-by-layer assembly of nanoclays for improved barrier properties of biobased polymers.

Werner, Camilla Fulian Werring. 2021, NMBU, NOFIMAMastergradsoppgave
1 - 5 av 17 | Neste | Siste »