Cristin-prosjekt-ID: 2059815
Sist endret: 25. april 2020, 11:43

Cristin-prosjekt-ID: 2059815
Sist endret: 25. april 2020, 11:43
Prosjekt

Effekt av fôr og stress på pigmentering i laks

prosjektleder

Trine Ytrestøyl
ved NOFIMA

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • NOFIMA

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. september 2016 Slutt: 12. juli 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effekt av fôr og stress på pigmentering i laks

prosjektdeltakere

prosjektleder

Trine Ytrestøyl

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved NOFIMA

Oleksandr Dykyy

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jens-Erik Dessen

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved NOFIMA

Bjarne Hatlen

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved NOFIMA

Aleksei Krasnov

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved NOFIMA
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »

Resultater Resultater

Assessment of Astaxanthin Accumulation in Hepatocytes of Atlantic Salmon Fed Different Diets Using NMR Spectroscopy .

Shumilina, Elena; Ciampa, Alessandra; Ytrestøyl, Trine; Dikiy, Alexander. 2020, Molecules. NTNU, NOFIMAVitenskapelig artikkel

How diet composition and environmental factors affect the uptake and metabolism of astaxanthin in Atlantic salmon.

Ytrestøyl, Trine; Ruyter, Bente; Hatlen, Bjarne; Shumilina, Elena; Ciampa, Alessandra; Bou, Marta; Østbye, Tone-Kari K; Krasnov, Aleksei; Dikiy, Alexander. 2019, European Aquaculture Society conference. NMBU, NTNU, NOFIMAPoster

How diet composition and environmental factors affect the uptake and metabolism of astaxanthin in Atlantic salmon (Salmo Salar).

Ytrestøyl, Trine; Ruyter, Bente; Hatlen, Bjarne; Shumilina, Elena; Ciampa, Alessandra; Bou, Marta; Krasnov, Aleksei; Østbye, Tone-Kari K; Dikiy, Alexander. 2019, Our Future Growing from Water. NTNU, NOFIMAVitenskapelig foredrag

Effekt av fôr, temperatur og stress på pigmentering i laks. Faglig sluttrapport.

Ytrestøyl, Trine; Dikiy, Alexander; Shumulina, Elena; Bæverfjord, Grete; Krasnov, Aleksei; Ciampa, Alessandra; Hatlen, Bjarne; Østbye, Tone-Kari K; Bou, Marta; Dessen, Jens-Erik mfl.. 2019, NTNU, NOFIMARapport

Effect of diet composition on utilization of astaxanthin in Atlantic salmon.

Ytrestøyl, Trine; Dikiy, Alexander; Shumilina, Elena; Ciampa, Alessandra; Ruyter, Bente; Hatlen, Bjarne; Østbye, Tone-Kari K; Krasnov, Aleksei. 2018, 18th International Sympoisum on fish Nutrition and Feeding (ISFNF). NTNU, NOFIMAPoster
1 - 5 av 5