Cristin-prosjekt-ID: 405228
Sist endret: 10. desember 2007, 00:00

Cristin-prosjekt-ID: 405228
Sist endret: 10. desember 2007, 00:00
Prosjekt

Carotenoide grønnsaker som naturlig farge og antioksidant i farsevarer. Produktutvikling - produktforbedring

prosjektleder

Marianne Østerlie
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Ernæring

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. september 2000 Slutt: 31. desember 2003

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Carotenoide grønnsaker som naturlig farge og antioksidant i farsevarer. Produktutvikling - produktforbedring

Sammendrag

Prosjekt som tar for seg bruk av carotenoidrike grønnsaker som naturlig farge og antioksidant i farsevarer.

Vitenskapelig sammendrag

Prosjekt som tar for seg bruk av carotenoidrike grønnsaker som naturlig farge og antioksidant i farsevarer.

prosjektdeltakere

prosjektleder
Inaktiv cristin-person

Marianne Østerlie

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Atle Hannisdal

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Hanne Karlsen

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3