Cristin-prosjekt-ID: 415597
Sist endret: 11. februar 2002, 00:00

Cristin-prosjekt-ID: 415597
Sist endret: 11. februar 2002, 00:00
Prosjekt

Utvikling av metodikk for reseptoptimalisering av næringsmiddelindustrien.

prosjektleder

Bjørg Egelandsdal
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Landbruksfag

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. januar 2001 Slutt: 1. januar 2003

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Utvikling av metodikk for reseptoptimalisering av næringsmiddelindustrien.

Sammendrag

Utvikling av metodikk for reseptoptimalisering av næringsmiddelindustrien.

Vitenskapelig sammendrag

Utvikling av metodikk for reseptoptimalisering av næringsmiddelindustrien.

prosjektdeltakere

prosjektleder

Bjørg Egelandsdal

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 1 av 1