Cristin-prosjekt-ID: 415738
Sist endret: 11. desember 2013 16:02
Cristin-prosjekt-ID: 415738
Sist endret: 11. desember 2013 16:02
Prosjekt

Effekt av proteaser på proteinfordøyelighet av slakteribiprodukter til mink

prosjektleder

Øystein Ahlstrøm
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Andre landbruksfag

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. august 2002 Slutt: 1. april 2003

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effekt av proteaser på proteinfordøyelighet av slakteribiprodukter til mink

Sammendrag

Gjennomføring av tre fordøyelighetsforsøk med mink for å undersøke effekten av proteaser på protein- og aminosyrefordøyelighet av slakteribiprodukter. Forsøkene vil bli gjennomført etter standard metoder for fordøyelighetsforsøk med mink.

Vitenskapelig sammendrag

Gjennomføring av tre fordøyelighetsforsøk med mink for å undersøke effekten av proteaser på protein- og aminosyrefordøyelighet av slakteribiprodukter. Forsøkene vil bli gjennomført etter standard metoder for fordøyelighetsforsøk med mink.

prosjektdeltakere

prosjektleder

Øystein Ahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 1 av 1