Cristin-prosjekt-ID: 415758
Sist endret: 30. januar 2003, 00:00

Cristin-prosjekt-ID: 415758
Sist endret: 30. januar 2003, 00:00
Prosjekt

Bioaktive peptider i myse og anvendelse i Helse/ernæring

prosjektleder

Gerd Elisabeth Vegarud
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Andre landbruksfag

Emneord

Ernæring • Proteiner • Peptider

Tidsramme

Avsluttet
Start: 31. desember 2002 Slutt: 31. desember 2005

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Bioaktive peptider i myse og anvendelse i Helse/ernæring

Sammendrag

Isolering og Karakterisering av peptider fra myseproteiner vil bli undersøkt mhp multifunsksjonelle egenskaper, ACE inhibering antibakterielle,antioksidative egenskaper,mineral.

Vitenskapelig sammendrag

Isolering og Karakterisering av peptider fra myseproteiner vil bli undersøkt mhp multifunsksjonelle egenskaper, ACE inhibering antibakterielle,antioksidative egenskaper,mineral.

Tittel

Bioactive peptides from milk whey and their application in health Foods

Sammendrag

Peptides from whey proteins will be isolated and tested for multifunctinal properties related to health.

Vitenskapelig sammendrag

Peptides from whey proteins will be isolated and tested for multifunctinal properties related to health.

prosjektdeltakere

prosjektleder

Gerd Elisabeth Vegarud

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Thor Langsrud

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 2 av 2