Cristin-prosjekt-ID: 415804
Sist endret: 18. desember 2013 14:43
Cristin-prosjekt-ID: 415804
Sist endret: 18. desember 2013 14:43
Prosjekt

Tilsetting av smaksfremmere i tørrfôr til hund

prosjektleder

Øystein Ahlstrøm
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Landbruksfag

Emneord

Hygiene • Konservering • Kvalitet

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. november 2003 Slutt: 1. mai 2004

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Tilsetting av smaksfremmere i tørrfôr til hund

Sammendrag

Prosjektet vil utgjøre første del av et større prosjekt som vil undersøke muligheter og potensiale for bruk av fjørfebiprodukter i pelsdyrfôr, inkludert hygienisk kvalitet, konservering og innblandingsnivåer i ferdig fôr til pelsdyr i vekst- og reproduksjonsperiode.

Vitenskapelig sammendrag

Prosjektet vil utgjøre første del av et større prosjekt som vil undersøke muligheter og potensiale for bruk av fjørfebiprodukter i pelsdyrfôr, inkludert hygienisk kvalitet, konservering og innblandingsnivåer i ferdig fôr til pelsdyr i vekst- og reproduksjonsperiode.

prosjektdeltakere

prosjektleder

Øystein Ahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 1 av 1