Cristin-prosjekt-ID: 416057
Sist endret: 15. januar 2015, 19:19

Cristin-prosjekt-ID: 416057
Sist endret: 15. januar 2015, 19:19
Prosjekt

prospektering probiotika og antimikrobielle stoffer i tradisjonelle surmelksprodukter, for forbedret helse

prosjektleder

Judith Narvhus
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Generell mikrobiologi

Emneord

Melk • Gjær • Melkesyre bakterier

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. april 2007 Slutt: 30. september 2010

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

prospektering probiotika og antimikrobielle stoffer i tradisjonelle surmelksprodukter, for forbedret helse

Sammendrag

Utvikle tradisjonelle surmelksprodukter med forbedret trygghet og helse-fremmende egenskaper ved å bruke en unik samling av melkesyrebakterier og gjær som ble innsamlet i det forrige prosjektet

Vitenskapelig sammendrag

Utvikle tradisjonelle surmelksprodukter med forbedret trygghet og helse-fremmende egenskaper ved å bruke en unik samling av melkesyrebakterier og gjær som ble innsamlet i det forrige prosjektet

Tittel

Prospecting probiotics and antimicrobials in indigenous fermented milks for improved health

Sammendrag

Develop indigenous fermented milks with improved safety and health-promoting qualities by the application of a unique collection of microorganisms (lactic acid bacteria and yeasts) collected during the past two years of collaboration

Vitenskapelig sammendrag

Develop indigenous fermented milks with improved safety and health-promoting qualities by the application of a unique collection of microorganisms (lactic acid bacteria and yeasts) collected during the past two years of collaboration

prosjektdeltakere

prosjektleder

Judith Narvhus

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

B.C. Viljoen

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
1 - 2 av 2

Resultater Resultater

Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Amasi, a spontaneously fermented milk in Swaziland.

Enstad, Birthe; Evensen, Ingrid; Smith, Chantal; Viljoen, B.C.; Narvhus, Judith. 2010, IDF Symposium on the Science and Technology of Fermented. NMBUPoster

The effect of fermentation temperature on the survival and growth of yeasts in fermented milk.

Coetzer, Shirleen; Kebede, A; Viljoen, B.C.; Gadaga, Tendekayi H.; Narvhus, Judith. 2010, IDF Symposium on the Science and Technology of Fermented. NMBUPoster

Microbial interaction between lactic acid bacteria and other microorganisms in Madila, a traditional indigenous fermented milk of Botswana.

Jourdan, Robert; Viljoen, B.C.; Narvhus, Judith. 2010, IDF Symposium on the Science and Technology of Fermented. NMBUPoster

The survival of presumptive foodborne pathogens during the production of Semethi, an indigenous fermented milk.

Gouvea, Priscilla; Viljoen, B.C.; Lefoka, M; Narvhus, Judith. 2010, IDF Symposium on the Science and Technology of Fermented. NMBUPoster

Interactions between yeasts and lactic acid bacteria isolated from Amasi, a spontaneously fermented milk in Swaziland.

Narvhus, Judith; Ouren, Solveig; Warholm, Tonje; Viljoen, B.C.. 2010, IDF Symposium on the Science and Technology of Fermented milk. NMBUPoster
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »