Cristin-prosjekt-ID: 416289
Sist endret: 31. mai 2013, 14:20

Cristin-prosjekt-ID: 416289
Sist endret: 31. mai 2013, 14:20
Prosjekt

Improved beef quality by better utilization of pasture and optimized carcass handling

prosjektleder

Jan Berg
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Klassifisering

Emneord

Matvitenskap

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. januar 2010 Slutt: 31. mars 2014

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improved beef quality by better utilization of pasture and optimized carcass handling

Sammendrag

The main objective for this project is to improve the eating quality of beef produced in Norway. At the moment there is a decrease in domestic beef production which means Norway has to import beef.

Vitenskapelig sammendrag

The main objective for this project is to improve the eating quality of beef produced in Norway. At the moment there is a decrease in domestic beef production which means Norway has to import beef.

prosjektdeltakere

prosjektleder

Jan Berg

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 1 av 1