Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-prosjekt-ID:
416461
Sist endret:
8. mai 2014, 13:40
Historikk
Cristin-prosjekt-ID:
416461
Sist endret:
8. mai 2014, 13:40
Prosjekt
Sjømatstudien
prosjektleder
prosjektleder
Stine Marie Ulven
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet
prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet
Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
hioa.no StineMarie.Ulven
Tidsramme
Tidsramme
Avsluttet
Start:
1. januar 2005
Slutt:
30. juni 2012
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Sjømatstudien
Metode
Randomisert kontrollert koststudie
prosjektdeltakere
prosjektdeltakere
prosjektleder
Stine Marie Ulven
Prosjektleder
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Marianne Molin
Prosjektdeltaker
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Telle-Hansen Vibeke
Prosjektdeltaker
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Marianne Holck
Prosjektdeltaker
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Grete S Skjegstad
Prosjektdeltaker
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »
Resultater
Resultater
Major and minor arsenic compounds accounting for the total urinary excretion of arsenic following intake of blue mussels (Mytilus edulis): A controlled human study.
Molin, Marianne; Ydersbond, Trond A.; Ulven, Stine Marie; Holck, Marianne; Dahl, Lisbeth; Sloth, Jens Jørgen; Fliegel, Daniel; Goessler, Walter; Alexander, Jan; Meltzer, Helle Margrete. 2012, Food and Chemical Toxicology (FCT). SSB, DTU, ØSTERRIKE, FHI, OSLOMET, UIO, HAVFORSK
Vitenskapelig artikkel
Daily intake of cod or salmon for 2 weeks decreases the 18:1n-9/18:0 ratio and serum triacylglycerols in healthy subjects.
Telle-Hansen, Vibeke Helen; Larsen, Laila Norrheim; Høstmark, Arne Torbjørn; Molin, Marianne; Dahl, Lisbeth; Almendingen, Kari; Ulven, Stine Marie. 2012, Lipids. OSLOMET, UIO, AHUS, HAVFORSK
Vitenskapelig artikkel
Humans seem to produce arsenobetaine and dimethylarsinate after a bolus dose of seafood.
Molin, Marianne; Ulven, Stine Marie; Dahl, Lisbeth; Telle-Hansen, Vibeke Helen; Holck, Marianne; Skjegstad, Grete S; Ledsaak, Oddlaug; Sloth, Jens Jørgen; Oshaug, Arne; Alexander, Jan mfl.. 2011, Environmental Research. SSB, DTU, FHI, OSLOMET, HAVFORSK
Vitenskapelig artikkel
Stability of arsenic compounds in seafood samples during processing and storage by freezing.
DAHL, LISBETH; Molin, Marianne; AMLUND, HEIDI; Meltzer, Helle Margrete; Julshamn, Kåre; Alexander, Jan; Sloth, Jens J. 2010, Food Chemistry. DTU, FHI, OSLOMET, UIO, HAVFORSK
Vitenskapelig artikkel
1
-
4
av
4