Cristin-prosjekt-ID: 416463
Sist endret: 18. september 2014, 17:18

Cristin-prosjekt-ID: 416463
Sist endret: 18. september 2014, 17:18
Prosjekt

OMEGA-3 BERIKEDE MATVARER, OPPTAK, OKSIDASJON OG HELSE

prosjektleder

Stine Marie Ulven
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. januar 2007 Slutt: 31. desember 2012

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

OMEGA-3 BERIKEDE MATVARER, OPPTAK, OKSIDASJON OG HELSE

prosjektdeltakere

prosjektleder

Stine Marie Ulven

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet

Inger Olaug Ottestad

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet

Mari C.W. Myhrstad

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet

Marianne Holck

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
1 - 4 av 4

Resultater Resultater

Oxidised fish oil does not affect circulating levels of oxidised LDL or inflammatory markers in healthy subjects.

Ottestad, Inger; Retterstøl, Kjetil; Myhrstad, Mari Charlotte; Andersen, Lene Frost; Vogt, Kjell gjermund; Nilsson, Astrid; Borge, Grete; Nordvi, Berit; Brønner, Kirsti; Ulven, Stine Marie mfl.. 2012, NMCD. Nutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases. OSLOMET, UIO, TINE, NOFIMA, OUSBrev til redaktøren

Oxidised fish oil does not influence established markers of oxidative stress in healthy human subjects: a randomised controlled trial.

Ottestad, Inger; Vogt, Kjell Gjermund; Retterstøl, Kjetil; Myhrstad, Mari; Haugen, John-Erik; Nilsson, Astrid; Ravn-Haren, Gitte; Nordvi, Berit; Brønner, Kirsti Wettre; Andersen, Lene Frost mfl.. 2012, British Journal of Nutrition. DTU, OSLOMET, UIO, TINE, NOFIMA, OUSVitenskapelig artikkel
1 - 2 av 2