Cristin-prosjekt-ID: 558739
Sist endret: 7. februar 2019 12:11

Cristin-prosjekt-ID: 558739
Sist endret: 7. februar 2019 12:11
Prosjekt

Leve hele livet - Mat og ernæring.

prosjektleder

Torunn Holm Totland
ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Ernæring

Emneord

Aldring og helse

Kategorier

Prosjektkategori

  • Oppdragsprosjekt

Tidsramme

Avsluttet
Start: 3. april 2017 Slutt: 30. september 2017

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Leve hele livet - Mat og ernæring.

Populærvitenskapelig sammendrag

En oppsummering av kunnskap og forskningsresultater for mat og ernæring til eldre. Som del av kunnskapsgrunnlaget for Leve hele livet en kvalitetsreform for eldre.

Metode

Kunnskapsoppsummering

prosjektdeltakere

prosjektleder

Torunn Holm Totland

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

Benedicte Huseby Bøhn

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

Ingrid Tøndel Medbøen

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

Ellen Melbye Langballe

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

Katarina Einarsen Enne

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »

Resultater Resultater

Leve hele livet - Mat og ernæring til eldre.

Totland, Torunn Holm. 2018, Eldrerådskonferansen. VESTFOLDFaglig foredrag

Hvordan fremme matinntak og måltidsglede blant eldre i helse- og omsorgssektoren?

Totland, Torunn Holm; Bøhn, Benedicte Huseby; Medbøen, Ingrid Tøndel; Langballe, Ellen Melbye; Selbæk, Geir; Kristiansen, Kari Midtbø. 2018, Norsk Tidsskrift for Ernæring. VESTFOLDKronikk

Leve hele livet - Eldre, mat og måltider.

Totland, Torunn Holm. 2017, Betydningen av et godt måltid: Hvordan redusere underernæring blant eldre?. VESTFOLDFaglig foredrag

Mat og ernæring til eldre - oppsummering av kunnskap og forskningsresultater.

Bøhn, Benedicte Huseby; Medbøen, Ingrid Tøndel; Langballe, Ellen Melbye; Totland, Torunn Holm. 2017, VESTFOLDRapport
1 - 4 av 4