Cristin-prosjekt-ID: 663802
Sist endret: 2. juli 2020, 16:19

Cristin-prosjekt-ID: 663802
Sist endret: 2. juli 2020, 16:19
Prosjekt

Forebygging av matsvinn i hotell- og serveringssektoren

prosjektleder

Hanne Møller
ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. februar 2017 Slutt: 31. desember 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Forebygging av matsvinn i hotell- og serveringssektoren

prosjektdeltakere

prosjektleder

Hanne Møller

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Pieter Guido Callewaert

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
1 - 2 av 2

Resultater Resultater

KuttMatsvinn2020 - Serveringsbransjen tar grep.

Callewaert, Peter Guido. 2018, KuttMatsvinn Forum. ØSTFORSKPopulærvitenskapelig foredrag

Hvor mye kastes det i serveringsbransjen og anbefalinger til videre arbeid?

Callewaert, Peter Guido. 2019, KuttMatsvinn Forum. ØSTFORSKPopulærvitenskapelig foredrag

Hvorfor er måling viktig og hvilke resultater foreligger for første halvår 2019?

Callewaert, Peter Guido. 2019, KuttMatsvinn Forum. ØSTFORSKPopulærvitenskapelig foredrag

Hvor mye matsvinn er det i serveringsbransjen.

Callewaert, Peter Guido. 2018, KM 2020 forum. ØSTFORSKPopulærvitenskapelig foredrag
1 - 4 av 4