Cristin-prosjekt-ID: 675859
Sist endret: 16. desember 2019, 17:41

Cristin-prosjekt-ID: 675859
Sist endret: 16. desember 2019, 17:41
Prosjekt

Adding value in resource effective food systems

prosjektleder

Hanne Møller
ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Finansiering

  • Norges forskningsråd
    Prosjektkode: 284506

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. mai 2018 Slutt: 30. april 2021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Adding value in resource effective food systems

prosjektdeltakere

prosjektleder

Hanne Møller

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Pieter Guido Callewaert

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
1 - 2 av 2

Resultater Resultater

What gets measured gets managed – Or does it? Connection between food waste quantification and food waste reduction in the hospitality sector.

Eriksson, Mattias; Malefors, Christopher; Callewaert, Pieter Guido; Hartikainen, Hanna; Pietiläinen, Oona; Strid, Ingrid. 2019, Resources, Conservation & Recycling: X. LUKE, ØSTFORSK, SLUVitenskapelig artikkel

Towards a Baseline for Food-Waste Quantification in the Hospitality Sector—Quantities and Data Processing Criteria .

Malefors, Christopher; Callewaert, Pieter Guido; Hansson, Per-Anders; Hartikainen, Hanna; Pietilainen, Oona; Strid, Ingrid; Strotmann, Christina; Eriksson, Mattias. 2019, Sustainability. LUKE, ØSTFORSK, FM, SLUVitenskapelig artikkel
1 - 2 av 2