Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1016780
Sist endret:
20. desember 2018, 13:13
NVI-rapporteringsår:
2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2012
Likelihood of buying healthy convenience food: An at-home testing procedure for ready-to-heat meals
Nina Veflen Olsen
Elena Menichelli
Oddvin Sørheim
og
Tormod Næs
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Quality and Preference
ISSN 0950-3293
e-ISSN 1873-6343
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2012
Publisert online: 2011
Trykket: 2012
Volum: 24
Sider: 171 - 178
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2011.11.001
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000299451400021
Scopus-ID: 2-s2.0-83855162147
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Likelihood of buying healthy convenience food: An at-home testing procedure for ready-to-heat meals
Bidragsytere
Bidragsytere
Nina Jeanette Veflen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nina Veflen Olsen
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Elena Menichelli
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Oddvin Sørheim
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Tormod Næs
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1
-
4
av
4