Cristin-resultat-ID: 1018496
Sist endret: 2. juni 2017, 13:18
NVI-rapporteringsår: 2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2013

Characterising protein, salt and water interactions with combined vibrational spectroscopic techniques

Bidragsytere:
  • Nebojsa Perisic
  • Nils Kristian Afseth
  • Ragni Ofstad
  • Sahar Hassani og
  • Achim Kohler

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Publisert online: 2012
Trykket: 2013
Volum: 138
Hefte: 1
Sider: 679 - 686

Importkilder

Isi-ID: 000314193800095
Scopus-ID: 2-s2.0-84870719820

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Characterising protein, salt and water interactions with combined vibrational spectroscopic techniques

Bidragsytere

Nebojsa Perisic

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Miljøvitenskap og naturforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Nils Kristian Afseth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Ragni Ofstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Sahar Hassani

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Achim Kohler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 5