Cristin-resultat-ID: 1029972
Sist endret: 31. mai 2017, 08:28
Resultat
Populærvitenskapelig artikkel
2013

Sans salt

Bidragsytere:
  • Kirsti Greiff

Tidsskrift

International Innovation
ISSN 2054-6254
e-ISSN 2054-6262

Om resultatet

Populærvitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Publisert online: 2013
Trykket: 2013
Volum: March 2013
Sider: 59 - 59

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sans salt

Sammendrag

With low-salt foods a growing priority for the public and the food industry, Kirsti Greiff`s research is contributing vital knowledge to the development of innovative new food products.

Bidragsytere

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean
1 - 1 av 1