Cristin-resultat-ID: 1029998
Sist endret: 2. juni 2017, 13:22
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2012

Salt reduction and salt replacement - Monitoring changes in protein structure and hydration in muscle-based foods using vibrational spectroscopy

Bidragsytere:
  • Nils Kristian Afseth
  • Nebojsa Perisic
  • Ragni Ofstad og
  • Achim Kohler

Presentasjon

Navn på arrangementet: Novel structures for functionality delivery in complex food systems
Sted: Zürich
Dato fra: 13. april 2012
Dato til: 14. april 2012

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2012

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Salt reduction and salt replacement - Monitoring changes in protein structure and hydration in muscle-based foods using vibrational spectroscopy

Bidragsytere

Nils Kristian Afseth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Nebojsa Perisic

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Ragni Ofstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Achim Kohler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4