Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1030096
Sist endret:
31. mai 2017, 08:29
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2004
Bitterness in Fish Protein Hydrolysates and Methods for Removal
Egidijus Dauksas
Rasa Slizyte
Turid Rustad
og
Ivar Storrø
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Aquatic Food Product Technology
ISSN 1049-8850
e-ISSN 1547-0636
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2004
Volum: 13
Hefte: 2
Sider: 101 - 114
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Bitterness in Fish Protein Hydrolysates and Methods for Removal
Bidragsytere
Bidragsytere
Egidijus Dauksas
Forfatter
Rasa Slizyte
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ivar Storrø
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1
-
4
av
4