Cristin-resultat-ID: 1030096
Sist endret: 31. mai 2017, 08:29
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2004

Bitterness in Fish Protein Hydrolysates and Methods for Removal

Bidragsytere:
  • Egidijus Dauksas
  • Rasa Slizyte
  • Turid Rustad og
  • Ivar Storrø

Tidsskrift

Journal of Aquatic Food Product Technology
ISSN 1049-8850
e-ISSN 1547-0636
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2004
Volum: 13
Hefte: 2
Sider: 101 - 114

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Bitterness in Fish Protein Hydrolysates and Methods for Removal

Bidragsytere

Egidijus Dauksas

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 4 av 4