Cristin-resultat-ID: 1030099
Sist endret: 2. juni 2017, 13:21
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2013

Characterisation of salt substitution in processed beef products combining spectroscopic, sensory and chemical analysis

Bidragsytere:
  • Nebojsa Perisic
  • Ragni Ofstad
  • Achim Kohler og
  • Nils Kristian Afseth

Presentasjon

Navn på arrangementet: ICOMST 2013, 59th ICOMST
Sted: Izmir
Dato fra: 18. august 2013
Dato til: 20. august 2013

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2013

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Characterisation of salt substitution in processed beef products combining spectroscopic, sensory and chemical analysis

Bidragsytere

Nebojsa Perisic

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Ragni Ofstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Achim Kohler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Nils Kristian Afseth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 4 av 4