Cristin-resultat-ID: 1030152
Sist endret: 31. mai 2017, 08:29
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2009

Fish protein hydrolysate as antioxidant in model and food systems

Bidragsytere:
  • Rasa Slizyte
  • Turid Rustad
  • Revilija Mozuraityte og
  • Eva Falch

Presentasjon

Navn på arrangementet: 3rd TAFT conference
Sted: Copenhagen
Dato fra: 15. september 2009
Dato til: 18. september 2009

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2009

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fish protein hydrolysate as antioxidant in model and food systems

Bidragsytere

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 4 av 4