Cristin-resultat-ID: 1030276
Sist endret: 2. juni 2017, 13:21
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2012

Following protein-water-salt interactions in meat - Integrating different spectroscopic technique

Bidragsytere:
  • Nebojsa Perisic
  • Nils Kristian Afseth
  • Ragni Ofstad
  • Karen Wahlstrøm Sanden
  • Bjørg Narum og
  • Achim Kohler

Presentasjon

Navn på arrangementet: ProSafeBeef Conference
Sted: Dublin
Dato fra: 7. februar 2012
Dato til: 9. februar 2012

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2012

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Following protein-water-salt interactions in meat - Integrating different spectroscopic technique

Bidragsytere

Nebojsa Perisic

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Nils Kristian Afseth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Ragni Ofstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Karen Wahlstrøm Sanden

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Bjørg Narum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »