Cristin-resultat-ID: 1065292
Sist endret: 31. mai 2017, 08:34
Resultat
Populærvitenskapelig foredrag
2013

Temadag SALTO - KLF Natriumreduksjon i kokt skinke

Bidragsytere:
  • Kirsti Greiff

Presentasjon

Navn på arrangementet: Temadag SALTO - KLF
Sted: SINTEF Fiskeri og havrbuk, Trondheim
Dato fra: 11. september 2013
Dato til: 11. september 2013

Arrangør:

Arrangørnavn: SINTEF Fiskeri og havbruk og KLF

Om resultatet

Populærvitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2013

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Næringsmiddelteknologi

Emneord

Salter

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Temadag SALTO - KLF Natriumreduksjon i kokt skinke

Bidragsytere

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 1 av 1