Cristin-resultat-ID: 1120334
Sist endret: 2. juni 2017, 13:30
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Quality and chemical composition of ten red raspberry (Rubus idaeus L.) genotypes during three harvest seasons

Bidragsytere:
  • Sebastian Mazur
  • Arnfinn Nes
  • Anne-Berit Wold
  • Siv Fagertun Remberg og
  • Kjersti Aaby

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2014
Volum: 160
Sider: 233 - 240

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84898607793

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Quality and chemical composition of ten red raspberry (Rubus idaeus L.) genotypes during three harvest seasons

Bidragsytere

Sebastian Mazur

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Arnfinn Nes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi

Anne-Berit Wold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Siv Fagertun Remberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Kjersti Aaby

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 5 av 5