Cristin-resultat-ID: 1145186
Sist endret: 2. juni 2017, 13:32
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Effect of broccoli phytochemical extract on release of fatty acids from salmon muscle and salmon oil during in vitro digestion

Bidragsytere:
  • Kristi Ekrann Aarak
  • Bente Kirkhus
  • Silje Johansen
  • Gerd Elisabeth Vegarud og
  • Grethe Iren Andersen Borge

Tidsskrift

Food & Function
ISSN 2042-6496
e-ISSN 2042-650X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2014
Volum: 5
Hefte: 9
Sider: 2331 - 2337
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84906537058

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of broccoli phytochemical extract on release of fatty acids from salmon muscle and salmon oil during in vitro digestion

Bidragsytere

Kristi Ekrann Aarak

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Bente Kirkhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Silje Johansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Gerd Elisabeth Vegarud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Grethe Iren A. Borge

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Grethe Iren Andersen Borge
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 5 av 5