Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1154590
Sist endret:
2. juni 2017, 13:33
Resultat
Mastergradsoppgave
2014
Investigation of active packaging methods to improve quality and shelf life of meat
Miriam Aljarroudi
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2014
Antall sider: 59
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Investigation of active packaging methods to improve quality and shelf life of meat
Bidragsytere
Bidragsytere
Miriam Aljarroudi
Forfatter
ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Marit Kvalvåg Pettersen
Veileder
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1
-
2
av
2