Cristin-resultat-ID: 1161676
Sist endret: 25. oktober 2016 14:33
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Comparison of Food antioxidants and Iron Chelators in Two Cellular Free Radical Assays: Strong Protection by Luteolin

Bidragsytere:
  • Tim Hofer
  • Trond Ø. Jørgensen og
  • Ragnar Ludvig Olsen

Tidsskrift

Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN 0021-8561
e-ISSN 1520-5118
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Volum: 62
Hefte: 33
Sider: 8402 - 8410

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84906351146

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Farmakologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparison of Food antioxidants and Iron Chelators in Two Cellular Free Radical Assays: Strong Protection by Luteolin

Bidragsytere

Tim Hofer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for toksikologi og risiko ved Folkehelseinstituttet

Trond Øivind Jørgensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Trond Ø. Jørgensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Ragnar Ludvig Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1 - 3 av 3