Cristin-resultat-ID: 1187085
Sist endret: 25. oktober 2016 14:33
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

Establishing a food list for a Total Diet Study: how does food consumption of specific subpopulations need to be considered?

Bidragsytere:
  • Y Akhandaf
  • S de Henauw
  • M Dofkova
  • J Ruprich
  • A Papadopoulos
  • V Sirot
  • mfl.

Tidsskrift

Food Additives & Contaminants
ISSN 1944-0049
e-ISSN 1944-0057
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Publisert online: 2014
Volum: 32
Hefte: 1
Sider: 9 - 24

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84920133481

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Helsetjeneste- og helseadministrasjonsforskning

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Establishing a food list for a Total Diet Study: how does food consumption of specific subpopulations need to be considered?

Bidragsytere

Y Akhandaf

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universiteit Gent

Stefaan de Henauw

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som S de Henauw
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universiteit Gent

Marcela Dofkova

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som M Dofkova
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Státni Zdravotní Ústav

J Ruprich

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Státni Zdravotní Ústav

A Papadopoulos

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Agence nat sécurité sanitaire de l'alimentation de l'environnement et travail
1 - 5 av 13 | Neste | Siste »